Tågfrakt

Flexibla, prisvärda och individanpassade transporter inom Sverige och världen.

Tågfrakt med miljön i åtanke

Tåg- och containerfrakt för alla typer av gods till och från Sverige

Det talas ofta om att det under de senaste åren gjorts stora miljard investeringar i järnväg mellan Kina och Europa och det här kan vi som fraktfirma i Sverige ta vara på med syftet att kunna erbjuda flexibla transporter åt våra kunder.

Vår framgång bygger på

Förstklassig Tågfrakt

Vi är en ledande aktör inom tågfrakt och oavsett om du som kund önskar frakta FCL eller LCL varor har vi flexibla lösningar av absolut högsta kvalité.

Transporterna avgår på daglig basis och det här innebär att våra frakter är pålitliga rent tidsmässigt vilket gör att vi kan erbjuda den tryggheten redan i förväg för dig som kund.

Förstklassig Tågfrakt

Prisvärda transporter med tågfrakt

Vi sköter allt administrativt arbete som kommer med att beställa frakt från utlandet så att du som kund kan fortsätta göra saker du själv känner att du mår bra av.

Frakt med tåg är per kilo betydligt billigare än frakt med flyget och tåget erbjuder en balans mellan kostnad och tid vilket gynnar dig som kund pris och trygghets mässigt med tiden.

Dörr till dörr tar det i snitt 23 dagar för ett gods från Kina och det är betydligt snabbare än om samma gods skulle fraktas med båt. Tågfrakt har alltså betydligt fler fördelar än nackdelar och vi på FB Cargo AB finns till för dig för att guida dig rätt.

FB Cargo - Bud och transport med bas i Borås

Copyright © 2023 FB Cargo AB
Powered by Swapi