Sjöfrakt

Sjöfrakt av olika typer av gods till och från Kina, USA, Afrika med start eller slutdestination i Göteborgs Hamn eller någon annan hamn i Sverige.

Sjöfrakt, när du vill komma ner i transportkostnad

Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap om frakt inom Sverige, Europa och världen

Oavsett vad för typ av gods som du eller ditt företag önskar exportera finns vi till för dig som kund för att möta dina önskemål och behov och vi jobbar ständigt med individuella tjänster och transporter.

För att du som kund ska känna dig trygg med transport av gods långa sträckor har vi kombinerat snabba leveranser inom 24 timmar med leveranser under några dygn.

Vår framgång bygger på

Sjöfrakt, det billigare alternativet jämfört med andra transportsätt

Leveranser som tar längre än 24 timmar gör att du som kund kommer ned i kostnad avsevärt med din transport. Sjöfrakt är den absolut mest använda formen av transporter som sker mellan länder och oavsett vilken typ av transport du väljer kommer sjöfrakt alltid att vara billigare mot andra jämförbara transportsätt.

Tack vare att vi har funnits i branschen så pass lång tid har vi etablerat oss som en global aktör inom sjöfrakt och vi har ett brett nätverk med förstklassiga samarbetspartners runtom i världen.

Container transport europa och världen

Enkelheten i fokus

Oberoende om du beställer en hel container, LCL frakt eller andra typer av transportlösningar som tar vi enkelt och effektivt fram ett transportsätt som passar dina behov och önskemål.

För oss är enkelheten i fokus och med oss kan du frakta alla typer av containrar.

Transporter till övriga Europa och världen med sjöfrakt

Vi erbjuder även transporter till övriga Europa och världen med fokus på Turkiet, Tyskland, Ungern, Nederländerna, Italien, Polen och Kina där vi förlagt vår kärnverksamhet.

För att kunna erbjuda effektiva transportlösningar har vi avgångar från nämnda länder varje vecka men tack vare våra samarbetspartners kan vi även erbjuda avgångar med korta mellanrum över hela världen.

Enkelheten för dig som kund ligger och kommer alltid att ligga i fokus för oss som fraktföretag och därför erbjuder vi även enkla och individanpassade importer i hela världen.

Sjöfrakt för kostnadseffektiva transporter till Asien och andra delar av världen
FB Cargo - Bud och transport med bas i Borås

Copyright © 2023 FB Cargo AB
Powered by Swapi