Bud, Frakt, Transport, Lagerhantering och Tullklarering i Borås.

Förstklassig Tågfrakt

FB Cargo AB med säte i Borås och Stockholm erbjuder flexibla, prisvärda och individanpassade transporter i Sverige och världen.

Tågfrakt och containerfrakt av alla typer av gods till och från Sverige.

Vi grundades på en idé om att med gedigen kunskap och lång erfarenhet på ett professionellt sätt kunna erbjuda transporter och terminalhantering för våra kunder.

Huvudterminalen ligger i Borås men tack vare vår egen bilpark så kan vi erbjuda transporter till hela landet och tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi transporter och frakt runtom i världen.

Något som utmärker oss är vår långa erfarenhet och vår idé om att kunna kombinera mindre transporter inrikes med världsomspännande transporter av varor mellan länder. Vi erbjuder flera olika tjänster som är speciellt framtagna för våra kunder och något vi är specialiserade inom är frakt av gods med tåg.

FB Cargo AB erbjuder förstklassig tågfrakt
Tågfrakt i världsklass

Tågfrakt i världsklass

Det talas ofta om att det under de senaste åren gjorts stora miljard investeringar i järnväg mellan Kina och Europa och det här kan vi som fraktfirma i Sverige ta vara på med syftet att kunna erbjuda flexibla transporter åt våra kunder.

Vi är en ledande aktör inom tågfrakt och oavsett om du som kund önskar frakta FCL eller LCL varor har vi flexibla lösningar av absolut högsta kvalité.

Transporterna avgår på daglig basis och det här innebär att våra frakter är pålitliga rent tidsmässigt vilket gör att vi kan erbjuda den tryggheten redan i förväg för dig som kund.

Prisvärda transporter med tågfrakt

Vi sköter allt administrativt arbete som kommer med att beställa frakt från utlandet så att du som kund kan fortsätta göra saker du själv känner att du mår bra av.

Frakt med tåg är per kilo betydligt billigare än frakt med flyget och tåget erbjuder en balans mellan kostnad och tid vilket gynnar dig som kund pris och trygghets mässigt med tiden.

Dörr till dörr tar det i snitt 23 dagar för ett gods från Kina och det är betydligt snabbare än om samma gods skulle fraktas med båt. Tågfrakt har alltså betydligt fler fördelar än nackdelar och vi på FB Cargo AB finns till för dig för att guida dig rätt.

FB Cargo AB