Bud, Frakt, Transport, Lagerhantering och Tullklarering i Borås.

Flygfrakt

Flygfrakt för snabba, trygga och professionella transporter när tiden spelar en avgörande faktor. Expressfrakt ifrån Landvetter flygplats (Göteborg), Arlanda (Stockholm) eller någon annan flygplats i Sverige.

Vi har ett brett utbud av transportsätt och oavsett vilket du väljer kan vi som företag säkerställa effektivitet, kvalitet och trygghet genom våra transporter till långa priser.

Tågfrakt är ett enkelt, billigt och miljövänligt sätt att transportera hem gods och vi kan individanpassa transporter inom Europa och världen så att det passar dina behov. Båtfrakt är ett tryggt, effektivt och kvalitetsmässigt sätt att frakta gods och även här skräddarsyr vi ett transportsätt som passar dig.

Flygfrakt är något annat, det är ett snabbt, tryggt och professionellt sätt att frakta gods som är det självklara valet när tiden spelar en avgörande faktor.

Vi är specialiserade inom hantering, tullklarering och transport av gods över hela världen och vi vet att tiden från att du beställer hem ditt gods till att det ligger framför dig ofta spelar roll. Då finns flygfrakt som är ett tryggt och tidseffektivt sätt att transportera gods och vi på FB Cargo AB är specialiserade på området.

Vi sitter på en gedigen erfarenhet och med hjälp av den breda kunskapen inom fraktsättet med flyg så kan vi alltid ta fram den optimala lösningen för våra kunder.

Flygfrakt - Snabbt, billigt och effektivt
Snabba och effektiva globala transporter genom flygfrakt

Optimerade flygfraktslösningar

Något som sticker ut med vår verksamhet inom flygfrakt är vårt globala nätverk av internationellt erkända företag, kurirer och aktörer. Det här gör att vi kan ta fram den absolut bästa lösningen för dig som kund med syftet att erbjuda snabba transporter till ett så lågt pris som möjligt.

Tack vare våra samarbetspartners kan vi erbjuda globala transporter och eftersom att vi har nära kontakt med aktörer  i Kinas fastland, Hongkong och Taiwan kan vi personligen tillsammans se till att godset transporteras på ett tryggt, säkert och effektivt sätt till dig som kund.

Expresstransporter med flyg

Vi hanterar stora volymer av gods och vi kan i samarbete med TKL Logistics erbjuda dig som kund breda och eftertraktade rabatter hos flera av våra kurirföretag.

Det här har vi för att kunna erbjuda en helhet där du som kund känner att vi som företag i varje del av transporterna alltid jobbar för ett maximalt resultat.

Vi erbjuder expresstransporter med flyg där du som kund kan få hem ditt gods inom 2-3 dygn och det här är ett bevis på att våra transporter med flyg alltid är snabba, billiga och tidseffektiva.

FB Cargo AB