Bud, Frakt, Transport, Lagerhantering och Tullklarering i Borås.

In- och utrikes Transporter

Vi erbjuder nationella, internationella, lokala bud och transporter med terminalhantering och omlastning i Borås och Stockholm/Järfälla.

Transporter och logistiklösningar i Borås

På FB Cargo har vi hjälpt företag och privatpersoner med snabba och säkra transporter sedan 2011. Vi har en stor bilpark som dagligen går mellan sträckor Borås, Kinna, Göteborg, Jönköping och Stockholm.

Vår terminal ligger mitt i Borås på Druveforsvägen 9 med ett distributionsnät från Sverige till hela Europa, men har även dagliga transporter till och från Turkiet.

Oavsett om det gäller expressleveranser, pallfrakter eller styckegods kan du alltid förvänta dig hög servicen där vi alltid utgår ifrån just ert behov med fullt engagemang och professionellitet.

Terminal

Behöver du hjälp med lagerhatering eller är i behov av mellanlagring? Vår terminal på 3000 m2 ligger mitt i Borås där vi kan hjälpa er med på och avlastning, lagring samt andra logistiktjänster helt efter era behov och önskemål.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en smidig och prisvärd transport och logistiklösning.

Inrikestransporter

Dagliga distributioner till hela Sverige från vår terminal i Borås och och Stockholm/Järfälla. Budtransporter med våra egna budbilar. Snabbt, säkert och kostnadseffektivt.


Utrikestransporter

Kundanpassade transportlösningar (väg, båt & flyg) till utlandet med avgångar varje vecka till Turkiet, Italien, Polen och Kina (Landskoder). Vi har god lokal kännedom och kan även hjälpa till med tullklarering.


Flygfrakt

Snabba, billiga och effektiva expresstransporter för ditt gods med Flygfrakt.


Sjöfrakt

Kom ner i transportkostnad avsevärt när du väljer sjöfrakt genom oss.


Tågfrakt i världsklass

Vi är en ledande aktör inom tågfrakt och oavsett om du som kund önskar frakta FCL eller LCL varor har vi flexibla lösningar av absolut högsta kvalité.